Webshop Flashback: Vårens TOP5 populära produkter
18-07-2024

Webshop Flashback: Vårens TOP5 populära produkter

Produktinsikt

Kanske funderade du på om du hade all nödvändig utrustning för efter påskhelgen eller om några av dina processlangar skulle behöva bytas ut före vintersemestern? Många andra har säkert haft samma funderingar.

Vi gav oss ut för att hitta de mest populära produkterna under årets första månader och vår analys visade på en blandning av nya hits och gamla favoriter. Här ger vi dig en inblick i de fem mest populära produkterna för våren 2024.

1. Rengöringsslang Foam Cleaner

Ny rengöringsslang? Du behöver inte leta längre än till Foam Cleaner med robust konstruktion, lång livslängd och motståndskraft mot korrosion och högt arbetstryck. Med den i din arsenal kommer du att förbättra hygienen, produktionseffektiviteten och arbetsergonomin, vilket resulterar i lägre underhållskostnader och färre skador.

Läs mer om Foam Cleaner

Foam Cleaner rengör slang i spolar

2. Provtagningsventilen

Den fanns med i vår TOP3-lista över kundernas favoritventiler för 2023 och fortsatte att vara populär under 2024 - med goda skäl. Provtagningskranen är tillverkad av högkvalitativt AISI 316L-stål och har en robust PTFE-packning och är den perfekta följeslagaren för provtagning i mycket hygieniska miljöer, t.ex. inom läkemedelsproduktion. Finns med och utan spolanslutning för enkel rengöring efter användning.

Se modellerna

Collage av provtagningsventiler

3. Splitterfritt FEP-synglas 

FEP är ett högpresterande fluorplastmaterial som är kemiskt resistent, isolerande, non-stick och mycket hållbart. Eftersom det är mycket motståndskraftigt mot både organiska och oorganiska vätskor har många av våra kunder upptäckt FEP-slangarnas utmärkta egenskaper som splitterfritt synglas, en fördel som traditionella synglasvarianter med borosilikatglas inte har.

Läs mer om synglas med FEP

Synglas med FEP

4. Dynamic Cleanroom

Ännu en gång en av våra mest populära silikonslangar, vilket är förståeligt. Vår livsmedelsgodkända Dynamic Cleanroom är konstruerad med ett inbyggt PFA-liner och silikonhölje och är mycket hygienisk, temperaturtålig och kemikaliebeständig. Om du ställer extra höga krav på din processutrustning inom läkemedels- eller kemikalieproduktion blir det inte mycket bättre än så här.

Läs mer om Dynamic Cleanroom

Dynamic Cleanroom-slang på golvet

5. 2-delad slangskydd

Vi hade den under lupp redan i mars 2023 i samband med produktlanseringen, men det var först ett år senare som den blev riktigt populär. Tack vare den enkla konstruktionen, det sublima motståndet och möjligheten att använda den för färgkodning har flera kunder valt den för att skydda slangen och dess komponenter. Och det är förståeligt; en relativt liten investering när man tänker på hur mycket den bidrar till att förlänga livslängden!

Läs mer om vårt 2-delade slangskydd

Monterad 2-delad slangskydd

Du kan fortfarande göra det

Hittade du något som saknas i TOP5-listan ovan? Oroa dig inte, oroa dig inte. På Alfotech har vi självklart öppet hela sommaren och kan leverera lagervaror inom kort tid. Och vi är alltid redo att prata med dig om dina specifika behov och eventuella frågor du kan ha. Kontakta oss på telefon +45 7020 0422 eller via e-post forfragan@alfotech.se.

Ha en riktigt trevlig sommar! 🌤️

Luk
Logga in

Ett fel uppstod!

Glömt lösenord

Ett fel uppstod!

Ett e-postmeddelande har nu skickats till dig med instruktioner för att återställa ditt lösenord.